You are here: Home Atestate soferi profesionisti

Atestate soferi profesionisti

Scoala de soferi profesionisti CCC ADMIS Ploiesti, in conformitate cu OMTCT 42/2006, organizează cursuri de pregătire profesională pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier de mărfuri cu vehicule a căror masă maximă autorizată este mai mare de 3,5 tone, transport rutier public de persoane şi transport rutier cu vehicule având mase şi/sau dimensiuni de gabarit depăşite.

Nou !! Punct de lucru in Bucuresti

Venind in intampinarea clientilor  ,Centrul de atestate CCC ADMIS A&D srl, a deschis  pentru clientii sai un punct de lucru in Bucuresti in str. Lucacesti nr 19, sector 6.

Astfel tinand cont ca “Roata este in miscare” si majoritatea celor ce  au nevoie de un “Atestat  pentru profesionisti”, au putin timp liber noi ne-am gandit sa optimizam  acest timp in favoarea lor.

Astfel prin deschiderea acestui punct de lucru in Bucuresti putem oferi clientilor nostrii posibilitatea de a se inscrie saptamanal in vederea sustinerii examenului, acest lucru nefiind posibil decat in Bucuresti.

Prin participarea la aceste programe de pregătire conducătorii auto vor dobândi cunoştinţe care să contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciului de transport marfă sau persoane pe care le oferiţi clienţilor dvs.:

 • reducerea numărului de evenimente rutiere sau a consecinţelor acestora

 • reducerea consumului de combustibil

 • exploatarea economică a autovehiculului pe care îşi desfăşoară activitatea

În acest sens la finalul cursurilor de pregătire pentru soferi profesionisti, participanţii trebuie să cunoască:

 • utilizarea tahografului

 • respectarea regulilor de încărcare şi arimare a mărfurilor

 • reguli generale de comportament pentru dezvoltarea calităţii serviciului de transport

 • reglementările tehnice şi exploatarea tehnică a vehiculelor

 • conducerea preventivă şi economică a autovehiculelor

 • reglementările profesionale R561/2006, AETR, ATP, CMR; TIR, T1, T2

 • principalele cauze ale accidentelor rutiere (situaţii reale de trafic)

Conditii de participare:

 • deţinător de permis de conducere valabil

Documente necesare

 • Cerere de înscriere tip

 • Copie act de identitate

 • Copie permis de conducere

* Actele trebuiesc depuse la sediul scolii  de soferi profesionisti CCC ADMIS  Ploiesti înainte de data de începere a cursurilor.

 

Atestat instructor auto

Atestat instructor auto

Scoala de soferi CCC ADMIS Ploiesti organizează în conformitate cu Instrucţiunile comune M.I.-M.T. 1224/3134 cursuri de pregătire şi atestare profesională a instructorilor de conducere auto şi a profesorilor de legislaţie rutieră.

Afla mai mult
Atestat sofer taxi / UBER

Atestat sofer taxi / UBER

Scoala de soferi CCC ADMIS Ploiesti organizează în conformitate cu O.M.T.C.T 1170/2003 cursuri în vederea obţinerii certificatului de atestare a pregătirii profesionale a conducătorilor auto care efectuează transport în regim de taxi.

Afla mai mult
Conducator auto ADR

Conducator auto ADR

Organizăm în conformitate cu O.M.T.C.T 1044/2003 si OMT 640/2007 cursuri de pregătire profesională a conducătorilor auto pentru transportul de mărfuri periculoase ADR, în trafic intern şi internaţional.

Afla mai mult
Consilier ADR

Consilier ADR

Organizăm în conformitate cu O.M.T.C.T 1044/2003 cursuri de pregătire profesională a consilierilor de siguranţă pentru transportul intern şi internaţional de mărfuri periculoase ADR.

Afla mai mult
Manager Transport

Manager Transport

Scoala de soferi CCC ADMIS Ploiesti, organizează în conformitate cu Ordinul ministrului transporturilor 761/1999 cursuri de pregătire şi atestare profesională a managerilor de transport.

Afla mai mult
Atestat profesor legislatie

Atestat profesor legislatie

Organizăm în conformitate cu OMT nr. 733/2013 cursuri de pregătire și atestare profesională a profesorilor de legislație rutieră

Afla mai mult
Acte necesare

Acte necesare

Va punem la dispozitie toate detaliile referitoare la actele necesare inscrierii in cadrul scolii de soferi auto amatori sau profesionisti CCC Admis in vederea obtinerii permisului de conducere.

Afla mai mult